Производи TORUI

Ајде да зборуваме за разликата во врска со оригиналните делови и изменетите делови

Како што е познато за сите, со подемот на автомобилската индустрија, се повеќе и повеќе луѓе почнуваат да се интересираат за модификација на автомобили. Улиците се преполни со сообраќај. Дали забележавте дека истиот автомобил има различен изглед.

За доброто на убавината, решив да го изменам мојот Civic. Како што можете да видите пред измената, изгледа вака.

Let's talk about the difference about the original parts and modified parts-1
Let's talk about the difference about the original parts and modified parts-2
Let's talk about the difference about the original parts and modified parts-3

За луѓето да изгледаат неверојатно на прв поглед, нема сомнение дека менувањето на светлината е добар избор. Дејствувајте без одлагање, решив да започнам од предната страна на автомобилот. Прекрасната дневна светлина има три бои и 3 функции. Патем, сите светилки се лесни за инсталирање.

Предното лице на Цивик е многу персонализирано, решетката е украсена во црно. Браникот поминува низ решетката, а логото на автомобилот стои помеѓу двата браници. Светлата за магла се украсени со сребрен раб, целокупното чувство е многу доминантно.

Let's talk about the difference about the original parts and modified parts-4
Let's talk about the difference about the original parts and modified parts-5

За вториот чекор ја менувам светлината на задното светло и светлото на рефлекторот на задниот браник. Задното светло со тип C е едно од главните карактеристики на автомобилот, многу стилски и високо препознатливо. Тоа е веројатно визит -карта на граѓанскиот. Double C го вклучува задниот дел. Од една страна, со различни линии на телото, линијата на половината е мазна. Истакнувајќи ја младешката атмосфера. Од друга страна, лизгајте ја формата наназад полна со спортска смисла, наликува на купе.

Конечно, го додавам спојлерот на задното крило. Бидејќи ние сме фабрика за светлина, така што с everything што сменив имаше врска со светлата. По инсталирањето на оваа гарнирна светлина, изгледа повеќе кул. Без разлика дали седан или хечбек за Civic, сите тие изгледаат младо, убаво и модерно. Совршено е за младите луѓе.

Let's talk about the difference about the original parts and modified parts-6
Let's talk about the difference about the original parts and modified parts-7

Сите поправки на автомобилот беа завршени. Во целина, јас сум многу задоволен. Многу е кул и тоа е она што го очекував. Се надеваме дека нашиот живот е брилијантен како светлата. Овој автомобил, исто така, ќе продолжи да ме придружува да патувам, да гледаме повеќе сценографии заедно.


Време на објавување: јули-03-2021